Total Pageviews

JOM SHOPPING

https://www.facebook.com/MayaShophalichref=

Thursday, April 4, 2013

LOVE IS NOT LIKE THIS, IT SHOULD LIKE THIS

apa itu love? love or cinta punya maksud yang luas. shira nak explain pasal cinta yang sebenarnya. bagi shira seseorang yang bercinta pasti ada caranya. ni yang shira rasa la tntg cinta.
1. cinta bukan hanya satu lafaz kata2x, yang sekadar ingin bergurau senda tapi cinta yang lafaz mestilah dari hati
ada je orang yang cakap cinta tapi dalam hati saje2x. bahaya kalau ada yg percaya dgn kata2x ni. macam mana nak thu? jom baca lagi tips2x yang seterusnya. :)
2. cinta bukan sekadar bersweet2x bila bercouple
kalau 2 org dah saling sayang dan cinta, rasanya tak perlu kot nak ber''sayang", ber"abang" , ber"baby", ber "mama papa". tak sweet2x pom, kalau dah cinta dan sayang kekal jugak. ber"saya", ber" awak", ber"aku kau" pom boleh. ni tak asal couple je terus cakap, awk kita tukar panggilan ek biar manja sikit  dengar. tak pun cakap biasa jer mesej kita tak macam org couple pom. so kalau ada la yg cakap camtu, cakap kat dorang awak ni benar3x cinta saya ke nak bersweet3x je.
3. ada masa tawaran untuk bercinta
masa? macam ne tu? orang yg cinta tak akan letak masa tertentu. contohnya" awak kita couple, nak ke tak nak? kalau awak tak nak, saya tak tanya dah lepas ni"" . org yg benar3x cinta, dia akan terus mencuba selagi termampu dan bukannya mudah berputus asa. meletakkan masa sebagai jarak pemisah. akan terus menunggu berapa lama pun masa yg kita perlu. dan bukannya cepat meminta keputusan

BERSAMBUNG. malas nak taip ni. hehe

No comments:

Post a Comment